Võta ühendust +372 6 380 464
(0) toodet 0,00 €

Ostukorvis pole tooteid.

Elektrood malmile Carbo Cast 1 3,2/350mm TÜKK

Elektrood malmile Carbo Cast 1 3,2/350mm TÜKK

Laokood: 20016554TK

Carbo Cast1 on puhtast niklist südamikuga spetsiaalse aluselise grafiitkattega malmi külmkeevituselektrood. Sobib hallmalmi, tempermalmi ning terasvalu keevitamiseks. Samuti sobib ta väsimustundemärkidega valandite remontkeevituseks. Soovitatav ka õlis tõõtanud, põlenud ja vana malmi keevitamiseks. Käigukastide ja mootoriplokkide keevitamisel on soovitatav õli pooridest välja põletamiseks kasutada servamisel Carbo NUT electroodi.

Suurepärased keevitusomadused ka väikestel vooludel. Elektroodi sulamisel tekkiv keevismetall voolab sujuvalt, täites kiirelt keeviskraatri. Pritsmed praktiliselt puuduvad, räbu on kergelt eemaldatav. Keevisõmblus on pehme ning isegi üleminekutsoon põhimaterjali ja keevisõmbluse vahel on kergelt töödeldav. 


Keevitamine: Enne lihvimist puhasta keevitustsoon täielikult õlist, tagist jm. mustusest. Malmi keevitamisel peab soojussisestus olema võimalikult väike (keevitamine väikse vooluga). Õmblus ei tohi olla laiem kui kahekordne elektroodi südamiku läbimõõt ja pikem kui kümnekordne elektroodi südamiku läbimõõt. Selleks, et vähendada põhimaterjali sisepingeid on soovitatav peale igat läbimit õmblus läbi vasardada.

 

Keevitades päripolaarse alalisvooluga (DC -), moodustub sulametalli rahuliku voolamise tõttu tasane õmbluse pealispind, samal ajal, kui vastupolaarse alalisvooluga (DC +) saadakse kumer õmbluse pind, mis on tingitud suure hulgast saadavast keevismetallist, mis tekib väikse soojussisestuse tõttu.

Vahelduvvooluga keevitades jäävad keevisõmbluse kuju ja keevituskarakteristikud eelneva kahe vahepeale.   

Vastupolaarse alalisvooluga (DC +)  voolab keevismetall ühtlasemalt.

Keemiline koostis (tüüpiline):

C Si Mn Ni Cu
0,7 0,3 1 ülejäänud 0,6



Katte-tüüp:                Spetsiaalne aluseline grafiitkate

Keevitusvool:            Alalis DC +/- ; Vahelduv ~ (OCV 50V)

Kõvadus:                   ca. 160 HB

Klassifikatsioon: 

DIN EN ISO 1071   E C Ni-Cl 1

AWS A5.15               E Ni-Cl

Kuivatamine:             1 h, 120ŗC +/-10ŗC (vajadusel)

Väike pakk: 5 tk.

Saadavus: Laos

Ühiku hind: 3,30 €

NB.- Toote hinnale lisandub käibemaks.

Toodet "Elektrood malmile Carbo Cast 1 3,2/350mm TÜKK" saab osta koguse 5 kaupa
tk.
CMS tab