Võta ühendust +372 6 380 464
(0) toodet 0,00 €

Ostukorvis pole tooteid.

Elektrood malmile Carbo NiFe31 4,0/350mm

Elektrood malmile Carbo NiFe31 4,0/350mm

Laokood: 20016706

Spetsiaalse aluselise grafiitkattega malmi külmkeevituselektrood, mille ainulaadse ferroniklist bimetallsüdamiku (väiksem elektriline takistus) ülikiire sulamise tõttu on võimalik saavutada suurem keevituskiirus, kui tavalise malmielektroodiga. Seetõttu on malmi ülekuumutamisoht palju väiksem. Sobib nii alalis-, kui ka vahelduvvoolule. Sobib kõikide hallmalmide keevitamiseks ning malmi ühendamiseks terasega, eriti aga keraja grafiidiga malmi (kõrgtugeva malmi) keevitamiseks.

Keevismetall on värvuselt väga sarnane põhimaterjalile ning ka korrodeerumine on põhimaterjaliga identne. 

Elektrood paistab silma väga hea praokindluse ja keevismetalli suure tugevuse poolest. Isegi puhas keevismaterjal on töödeldav.



Keevitamine: Enne lihvimist puhasta keevitustsoon täielikult õlist, tagist jm. mustusest. Servade ettevalmistamiseks on soovitatav kasutada Carbo NUT elektroodi. Malmi keevitamisel peab soojussisestus olema võimalikult väike (keevitamine väikse vooluga). Õmblus ei tohi olla laiem kui kahekordne elektroodi südamiku läbimõõt ja pikem kui kümnekordne elektroodi südamiku läbimõõt. selleks, et vähendada põhimaterjali sisepingeid on soovitatav peale igat läbimit õmblus läbi vasardada. Mõnedel juhtudel on soovitatav ettekuumutus kuni 300ŗC ja aeglane jahutus. Kui on oluline hea läbikeevitus ja keevismetalli rahulik voolamine, siis on soovitatav keevitada vastupolaarse alalisvooluga (DC +).

Parim praokindlus saadakse vahelduvvooluga keevitades. Pidev polaarsuse muutumine tagab tasase, siledapinnalise õmbluse, mis on oluline raskesti keevitatavate valandite korral.

Nõuanne: bimetallsüdamik tagab väga hea ülekuumutuskindluse ning kõrge sulamiseffektiivsuse. Seetõtyu saab elektroodi ära kasutada kogu pikkuses (ei lähe punaseks). 



Katte-tüüp:                Spetsiaalne aluseline grafiitkate

Keevitusvool:            Alalis  DC +/- ; Vahelduv ~

Kõvadus:                   190HB

Klassifikatsioon:
 

DIN 8573                    E NiFe-1 - BG 11

AWS A5.15                 E NiFe-Cl

Kuivatamine:            1 h, 120ŗC +/-10ŗC (vajadusel)

Väike pakk: 5 kg

Pakk: 20 kg

Saadavus: Laos

Ühiku hind: 54,00 €

NB.- Toote hinnale lisandub käibemaks.

Toodet "Elektrood malmile Carbo NiFe31 4,0/350mm" saab osta koguse 5 kaupa
kg

Failid

View File Datasheet Size: (106.38 KB)
CMS tab