Võta ühendust +372 6 380 464
(0) toodet 0,00 €

Ostukorvis pole tooteid.

Poolmask 3M Secure Click, HF-800, keskmine

Poolmask 3M Secure Click, HF-800, keskmine

Laokood: 3MHF802

3M HF-800SD SECURE CLICK poolmaski korpus.
Targa ja intuitiivse disainiga muudab 3M™ Secure Click™ korduvkasutatava poolmaski lihtsaks, mugavaks ja usaldusväärseks. Maailma esimene neljavoolu süsteem tagab suurema hingavuse ja mugavuse.

  • Täiesti uus Secure Click kinnitus pakub kindlustunnet, et saate töötada õigesti paigaldatud filtritega/kassettidega. Lihtsalt joondage ühendused ja vajutage, kuni kuulete klõpsu.
  • Suurendage töötajate kindlustunnet, et respiraatorit kantakse õigesti, kontrollides tihendit ühe lihtsa nupuvajutusega.
  • Kogege väiksemat hingamistakistust ja suuremat mugavust, mida pakub maailma esimene gaasi- ja aurufilter, millele õhk saab ligi filtri mõlemalt poolt.
  • Kasutage kõnemembraani, mis on loodud suhtlemise hõlbustamiseks töötamisel.
  • HF-800 seeria poolmaskil ja sellega seotud filtritel on sissehingamise takistus alla 5 mbar, mõõdetuna pidevalt 95 lpm juures.

3M™ kannustab kogu maailmas innovatsiooni ja sütitab progressi, panustades samal ajal keskkonnakaitse, sotsiaalse vastutuse ja majandusliku progressi kaudu tõeliselt ülemaailmsesse jätkusuutlikku arengusse. Nende eesmärk on tuua inimesteni mugavad, hästi kavandatud isikukaitsevahendid (IKV), mis tagavad tõhusaima võimaliku kaitse.

Väike pakk: 1 tk.

Pakk: 10 tk.

Saadavus: Laos

Ühiku hind: 32,15 €

NB.- Toote hinnale lisandub käibemaks.

Toodet "Poolmask 3M Secure Click, HF-800, keskmine" saab osta koguse 1 kaupa
tk.

Failid

View File Broshüür Size: (296.4 KB)
CMS tab